logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

"Видовданско вече" у Бијелој 28. јуна

MZ Bijela Vidovdansko veceМанифестација "Видовданско вече" биће организована у Бијелој у петак, 28. јуна од 20.30 сати у амфитеатру Дома културе.

Организатор овог догађаја који има хуманитарни карактер је Мјесна заједница Бијела, у сарадњи са НВУ "Ружа вјетрова Бијела". "Мјесна заједница Бијела је прошле године, поред других фешти, организовала "Видовданско вече". Ова манифестација је била веома посјећена, па смо због доброг одзива одлучили да је уврстимо у годишњи календар догађаја. Њоме ћемо отворити сезону љетњих дешавања у Бијелој", саопштавају из Мјесне заједнице Бијела и позивају грађане да им се у петак придруже у што већем броју.

Улаз је бесплатан, а посјетиоци ће моћи да, у складу са својим могућностима, донирају новац за помоћ угроженим породицама са Косова и Метохије. У умјетничком програму ће учествовати етно појац Даница Црногорчевиц, глумац Дејан Ђоновић, гуслар Милија Косовић, КУД "Свети Јован Владимир" из Бара, Црквени хор "Рождество" из Бијеле, Црквени хор "Свети апостол и јевандјелиста Марко" из Подгорице.