logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Интервју са Предсједником у најновијој публикацији алијансе Њукасли свијета

Newcastle Herceg Novi youngsters achievements jun-avg 2019Алијанса градова Њукасли свијета (Newcastles of the World), чији су представници посјетили наш град током фебруара ове године и понијели са собом пуно позитивних утисака, у својој најновијој публикацији посветили су посебно мјесто интервјуу са Предсједником Општине Херцег Нови господином Стеваном Катић.

С обзиром на значајне успјехе наших младих Новљана, најновија публикација такође промовише успјех спортиста ПВК Јадран Царине, достигнућа талентованих средњошколаца који су нас учинили веома поносним својим наступом у Тивту поводом такмичења „Црна Гора у ритму Европе“ и посвећеност, труд и рад добитника награда на такмичењу „Олимпијада знања“. Од спортских догађаја одржаних у Херцег Новом билтен је промовисао регату „Херцег Нови sailing tour 2019“, која је уједно означаила почетак туристичке сезоне.

Newcastles of the World Newsletter Interview with Mr Stevan KaticПубликација „Newcastles of the World“ посвећена је догађајима који су се десили у градовима члановима алијансе, те на тај начин, информисањем јача повезаност,  продубљује пријатељске односе и стимулише сарадњу. Осим тога, билтен представља сјајну промоцију свих градова алијансе и различитих садржаја које имају да понуде, од културних, историјских, кулинарских, манифестационих, едукативних и других.