grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Радионица „Млади и дигитални маркетинг“ 18. фебруара у Херцег-Новом

Vizual - Mladi i digitalni marketing14022020Млади Новљани имаће наредне недеље прилику да учествују у радионици „Млади и дигитални маркетинг“, коју организује Секретаријат за културу и образовање у сарадњи са Центром за омладинску едукацију, а у оквиру пројекта Европска омладинска картица подржаног од стране Министарства спорта и младих.

Радионица ће бити одржана у уторак, 18. фебруара од 12 часова, у великој сали Општине Херцег Нови.

Своје знање учесницима ће пренијети Јелена Ђурковић, директорица „Refresh Media“, која је годинама стицала искуство у раду са клијентима на пољу одржавања корпоративних профила на друштвеним мрежама, као и у креирању и изради маркетинг стратегија за средње и велике компаније у Црној Гори.

Она је током рада са клијентима, између осталог, комуницирала са Гоогле тимом у циљу креирања и имплементације Гоогле реклама за простор Црне Горе, па ће током овог предавања са младима подијелити своја искуства, разговарати о значају друштвених мрежа и паметним начинима за њихово коришћење.

Сви учесници ће након завршене радионице добити сертификат о учешћу.

Радионица је још једна у низу активности које спроводи Секретаријат за културу и образовање, а предвиђене су општинским Локалним акционим планом за младе, а у циљу подршке развоју неформалног учења и унапријеђења механизама верификовања неформално и информално стечених знања.