grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Туристичко-информативни бирои почели са радом

info-biro-780x470Уз строго придржавање свих превентивних и безбједносних мјера за спречавање ширења епидемије корона вируса почели су са радом туристичко информативни бирои Туристичке организације Херцег Нови, након скоро двомјесечног прекида.

sneakers

Од понедељка, 11. маја, на територији општине Херцег Нови са радом су почела три туристичко информативна бироа - Игало, Трг и Мељине. Радно вријеме ТИБ-ова је од 9 до 15 часова, сваког дана сем недеље.
„Ово је прилика да још једном позовемо представнике туристичке привреде да се заједно укључимо у представљање љетње понуде Херцег Новог. У оквиру регионалне камање ТОХН ће у сарадњи са Националном туристичком организацијом и Министарством одрживог развоја и туризма промовисати предстојећу љетњу сезону у нашем граду.
Позивамо представнике хотела, приватног смјештаја, туристичких кампова и туристичких агенција да нам доставе цијене својих понуда за предстојећу сезону и то за период високе сезоне (јул и август), за период ниже сезоне (јун и септембар), као и за период ниске сезоне (октобар). Уз цијене, потребно је доставити и фотографије понуде, у високој резолуцији“, саопштили су из ТОХН.
Обзиром да регионална кампања почиње 15. маја, замолили су све представнике да своју понуду доставе у што краћем року на еmail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , или физички доставе у неки од три ТИБ-а од понедјељка 11. маја (од 9 до 15 часова) или у просторије ТОХН.
„Заједничким дјеловањем ТОХН и туристичке привреде Херцег Новог надамо се да ће се постићи најбољи могући резултати у новонасталим околностима“, поручили су из ТОХН.