grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Дјечија општинска лига у малом фудбалу окупила више од 100 малишана

  • понедјељак, 19 октобар 2020 11:57

nas19102020

У Херцег Новом је протеклог викенда почела Дјечија општинска лига у малом фудбалу, у организацији „Полино спорта“ и под покровитељством Општине Херцег Нови.

Сезона 2020 окупила је више од стотину учесника, годишта 2010, 2011. и 2012, који ће се током наредних 10 седмица борити за титулу општинског првака у малом фудбалу.

Лигу је званично отворио секретар за друштвене дјелатности и спорт Дарко Класић, који је дјеци и њиховим родитељима поручио да је поносан јер је локална самоуправа и ове године подржала организацију оваквог догађаја, у којем учествује велики број новских малишана.

akt19102020-Очекујемо од вас добру игру и фер плеј, биће и побједа и пораза, датих и примљених голова, али знамо да ће вам то бити основа на којој ћете даље расти и сазријевати као спортисти. Из својих искустава и уз ваше вриједне тренере извући ћете вриједне поуке, поручио је Класић.

Подсјећамо да је Спортска  хала „Полино спорт арена“, свечано отворена крајем прошле године у Суторини. Након што је пијавица погодила  наш град средином 2018. године, те уништила објекат-балон у Мељнама, породице Шукурица и Божовић изградиле су нови спортски објекат у Суторини, уз подршку Општине Херцег Нови.