grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Херцег Нови у ритму Европе 7. фебруара

Тим поводом, и у нашем граду ће бити одржана аудиција 7. фебруара у 15 часова у Дворани Парк. Позивамо сву заинтересовану дјецу да се пријаве и показу своје умијеће.
Како наводи секретарка за културу и образовање у Општини Херцег Нови Ана Замбелић Пиштало, која је координаторка пројекта,  одабрана дјеца имаће прилику да свој таленат за пјевање и плес, током шестомјесечних припрема, унаприједе уз помоћ професора продукције програма “Црна Гора у ритму Европе”, као и да се представе  на самом финалном такмичењу које ће бити одржано у мају/јуну мјесецу 2019. године, у Тивту. Побједник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија и гледалаца  путем СМС-а, а само финале манифестације биће емитовано у директном преносу на телевизији са националном фреквенцијом. Из тог разлога је потребно да школе селектују најталентованију дјецу за аудицију, како би од најбољих, продукција програма “Црна Гора у ритму Европе” одабрала најбоље који ће бранити боје своје општине и једне амбасаде која им буде додијељена од стране организатора такмичења.”
Приликом пријаве, потребно је да дјеца која пјевају наведу двије или више пјесама са којима ће се представити  (препорука је да дјеца припреме пјесме различитих жанрова), док плесачи са собом треба да на преносној меморији (USB) понесу музику уз коју ће играти.
Списак дјеце која ће приступити аудицији, са назнаком да ли пјевају или плешу, потребно је доставити на емаил адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до 5. фебруара 2019.
Уколико буде измјена у термину и сатници одржавања аудиције, јавност ће бити правовремено обавијештена.