grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Јавна расправа на Нацрт Одлуке о утврђивању локације за постављање односно изградњу локалног објекта од општег интереса - рибарске луке у Зеленици

  • четвртак, 09 децембар 2021 13:57

ZGRADAOHN2021Јавна расправа на Нацрт Одлуке о утврђивању локације за постављање односно изградњу локалног објекта од општег интереса - рибарске луке у Зеленици, у трајању од 15 дана одржаће се почев од 09. децембра, закључно са 24. децембром 2021. године.

Опширније...

Продужетак Јавне расправе о Нацрту ДСЛ Сектор 6 и Нацрту извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину

DSL 6На захтјев Секретаријата за просторно планирање и изградњу Општине Херцег Нови,  Министарство одрживог развоја и туризма  продужило је трајање Јавне расправе о Нацрту Државне студије локације "Сектор 6“ (Бијела-Рт.Св.Неђеље) и Нацрту извјештаја о стратешког процјени утицаја на животну средину до 27.10.2020. године.

Опширније...

Јaвна расправа о Нацрту Државне студије локације "Сектор 6“ (Бијела-Рт.Св.Неђеље) и Нацрту Извјештаја о стратешког процјени утицаја на животну средину

  • уторак, 22 септембар 2020 16:21

zgradaohnИз Министарства одрживог развоја и туризма обавјештавају да ће се, у периоду од 23.09. до 13.10.2020. године, одржати Јaвна расправа о Нацрту Државне студије локације "Сектор 6“ (Бијела-Рт.Св.Неђеље) и Нацрту Извјештаја о стратешког процјени утицаја на животну средину.

Опширније...

Поновни јавни позив за избор суинвеститора за изградњу центра у Игалу

image igalo2020Општина Херцег Нови објављује поновни јавни позив за прикупљање понуда за избор суинвеститора за изградњу објекта у зони мјешовите намјене МН у планској јединици 01-7 (Игало Центар) на локацији: урбанистичка парцела која се састоји од кат.парц. 545/8 к.о.Топла, у захвату Просторно урбанистичког плана Општине Херцег Нови за период до 2030.године – ГУР Игало (Сл.лист ЦГ-оп.проп.52/18, 4/19).

Опширније...

Секретаријат за просторно планирање и изградњу Херцег Нови: Поново могуће подношење захтјева за легализацију

Herceg Novi MS2020Поново је омогућено подношење захтјева за легализацију бесправних објеката на територији Херцег Новог, обавјештавају грађане из општинског Секретаријата за просторно планирање и изградњу.

Опширније...