grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Јавна расправа о Нацрту ДСЛ "Сектор 1" - Рт Кобила - Њивице - ушће Суторине - и Нацрт Извјештај о стратешкој процјени утицаја на животну средину

  • понедјељак, 10 октобар 2016 14:21

ZOP2016Из Секретаријата за просторно планирање и изградњу обавјештавају да је Министарство одрживог развоја и туризма објавило да ће се у периоду од 4. октобра 2016.  до 4. новембра 2016. године одржати Јавна расправа о Нацрту Државне студије локације "Сектор 1" - Рт Кобила - Њивице - ушће Суторине и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину.

Nike

У току јавне расправе, у сарадњи са општином Херцег-Нови биће организован округли сто на којем ће Нацрт планског документа и Нацрт извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину бити презентирани од стране обрађивача.

Округли сто ће се одржати у Херцег-Новом у Великој сали Општине, 20.10.2016. године од 12.00-14.00 h.

Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија и примједби, Нацрт планског документа и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе у: Министарству одрживог развоја и туризма, Подгорица, IV Пролетерске бригаде број 19, III спрат, канцеларија бр. 303, од 10 до 13 часова, као и у Секретаријату за просторно планирање и изградњу Општине Херцег Нови, сваког радног дана од 9 до 11 часова.

Нацрт ДСЛ "Сектор 1" можете погледати на линку: http://www.euprava.me/eparticipacija/lista-javnih-rasprava/mrt/535/Javna-rasprava-o-Nacrtu-Drzavne-studije-lokacije-Sektor-1-Rt-Kobila-Njivice-usce-Sutorine-i-Nacrtu-Izvjestaja-o-strateskoj-procj.html