grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Јавна расправа: Нацрт ЛСЛ Котобиљ

  • понедјељак, 29 децембар 2014 17:40

котобиљИз Секретаријата за просторно планирање и изградњу обавјештавају да се Нацрт Локалнe студијe локације Котобиљ и Извјештај о стратешкој процјени утицаја на животну средину на исти документ ставља на Јавну расправу која ће трајати од 29. децембра 2014. до 29. јануара 2015. године.

YEEZY 350 v2 "Zebra" Gets Another Europe Restock in December, Sneaker News, Release Dates and Features

Елаборат Нацрта Плана и Извјештај о стратешкој процјени утицаја на животну средину биће изложени у просторијама Секретаријата за просторно планирање и изградњу Општине Херцег-Нови.

 

Увид у наведена документа биће омогућен у назначеном периоду сваког радног дана од 9 до 11 часова у просторијама Секретаријата за просторно планирање и изградњу Општине Херцег-Нови.

 

Током трајања јавне расправе грађани и правна лица моћи ће достављати писмене примједбе, сугестије и мишљења на наведене документе, искључиво преко Грађанског бироа Општине Херцег-Нови.

 

Секретаријат за просторно планирање и изградњу Општине Херцег-Нови заједно са обрађивачима Плана и Извјештаја презентоваће наведене документе збору заинтересованих грађана и правних лица дана 29.1.2015. године у 16 часова у Малој сали Скупштине општине Херцег-Нови након чега ће се одржати јавна дискусија о истом.

 

 

          Програм Јавне расправе (.pdf, 136kB)

ЛСЛ Котобиљ- Текст (.pdf, 2,7MB)

ЛСЛ Котобиљ- графички прилози (.zip, 10,5MB)

ЛСЛ Котобиљ- Извјештај о спу (.zip,7,6MB )

Образац за достављање примједби (.pdf, 110kB)