grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Јавна расправа: Нацрт ЛСЛ Котобиљ

  • понедјељак, 29 децембар 2014 17:40

котобиљИз Секретаријата за просторно планирање и изградњу обавјештавају да се Нацрт Локалнe студијe локације Котобиљ и Извјештај о стратешкој процјени утицаја на животну средину на исти документ ставља на Јавну расправу која ће трајати од 29. децембра 2014. до 29. јануара 2015. године.

Елаборат Нацрта Плана и Извјештај о стратешкој процјени утицаја на животну средину биће изложени у просторијама Секретаријата за просторно планирање и изградњу Општине Херцег-Нови.

 

Увид у наведена документа биће омогућен у назначеном периоду сваког радног дана од 9 до 11 часова у просторијама Секретаријата за просторно планирање и изградњу Општине Херцег-Нови.

 

Током трајања јавне расправе грађани и правна лица моћи ће достављати писмене примједбе, сугестије и мишљења на наведене документе, искључиво преко Грађанског бироа Општине Херцег-Нови.

 

Секретаријат за просторно планирање и изградњу Општине Херцег-Нови заједно са обрађивачима Плана и Извјештаја презентоваће наведене документе збору заинтересованих грађана и правних лица дана 29.1.2015. године у 16 часова у Малој сали Скупштине општине Херцег-Нови након чега ће се одржати јавна дискусија о истом.

 

 

          Програм Јавне расправе (.pdf, 136kB)

ЛСЛ Котобиљ- Текст (.pdf, 2,7MB)

ЛСЛ Котобиљ- графички прилози (.zip, 10,5MB)

ЛСЛ Котобиљ- Извјештај о спу (.zip,7,6MB )

Образац за достављање примједби (.pdf, 110kB)