NasStepKK01042021Општина Херцег-Нови објавила је Јавни позив невладиним организацијама за предлагање кандидата/киња за два члана/ице Комисије за расподјелу средстава невладиним организацијама.

Позивају све невладине организације које су регистроване у Црној Гори са сједиштем у Херцег-Новом и испуњавају услове из Јавног позива да дају своје предлоге.

Рок за достављање предлога је 15 дана од дана објављивања Јавног позива.

Кандидат/киња невладине организације за чланство у Комисији може бити лице које: има држављанство Црне Горе и пребивалиште на територији Општине, посједује искуство у писању и реализацији пројеката и није члан органа политичких партија, јавни функционер, државни или локални службеник или намјештеник, руководиоц или запослени у јавној установи или привредном друштву чији је оснивач Држава или Општина.

Невладина организација може предложити само једног каднидата/кињу из реда својих чланова за чланство у Комисији.

У случају да свака невладина организација предложи различито лице, изабрано ће бити оно са највише искуства у писању и реализацији пројеката.

Више информација о томе које НВО имају право предлагања, које доказе и документацију је потребно приложити, као и о начину достављања пријава можете прочитати овдје.