logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Предсједник Општине угостио представнике ИЗ у Боки и Будви и честитао Курбан бајрам

Katic i IZ Предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић угостио је данас представнике Исламске заједнице за Боку Которску и Будву и том приликом честитао предстојећи празник Курбан бајрам.

Катић је, у духу овог великог празника, пожелио да сви наши суграђани муслиманске вјероисповјести живе у здрављу и весељу, да их прате приватни и пословни успјеси, а да празник са својим породицама прославе у миру и радости.

Предсједник је разговарао са Главним имамом Мехом ефендијом Мартиновићем и правником Исламске заједнице за Боку и Будву Адмиром Османовићем. Састанку су присуствовали потпредсједници Општине Данијела Ђуровић и Милош Коњевић, као и одборник Драган Шимрак.

Осим упознавања са активностима и плановима, током прве званичне посјете новом руководству локалне управе потврђено је да је Општина отворена за комуникацију и позитивно гледа на пројекте који могу допринијети побољшању квалитета живота припадника исламске заједнице.

Складан, миран суживот свих грађана Боке Которске, поштовање и међусобна толеранција заједнички су интерес и то ће бити темељ за даљу сарадњу, закључено је на састанку.

s48

41

IntereggAdriatic

Surlascir

                   ПИТАЈТЕ
  ПРЕДСЈЕДНИКА ОПШТИНЕ
                 pitPred
 
                ПРОСТОРНО
 ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА
       PPohn14 s
 Leg
 
Interreg5
 
anEuinCir
 

radioHN

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси

 

Истражи Херцег-Нови