grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Јавни позиви за давање у закуп објеката и локација за постављање привремених објеката сезонског карактера путем јавног надметања

3JPoz05072019Општина Херцег Нови објављује трећи јавни позив за давање у закуп објеката и локација за постављање привремених објеката сезонског карактера за сезону 2019. године у периоду од 01.07.-01.10.2019. године, на локацијама у Игалу, Мељинама и Зеленици.

Општина Херцег Нови објављује и други јавни позив за давање у закуп објеката и локација за постављање привремених објеката сезонског карактера за сезону 2019. године у периоду од 01.07.-01.10.2019. године, на локацијама у Игалу, Херцег Новом и на Топлој.

Такође, Општина Херцег Нови објављује први јавни позив за давање у закуп локација за постављање привремених објеката у периоду од 3 мјесеца са могућношћу продужења трајања уговора, на локацијама у Игалу.

Све детаље о локацијама, условима учешћа и начину пријаве можете прочитати и преузети овдје.

Рок за подношење понуда је седам дана од објављивања јавног позива.
Јавно надметање - аукција ће се одржати 16.07.2019. године у  8.30 часова у великој сали Општине Херцег-Нови у присуству пријављених и регистрованих учесника за свако надметање понаособ. Регистрација учесника ће бити обављена истог дана на истом мјесту, пола сата раније.

Заинтересована лица могу извршити увид у предметне локације у канцеларији број. 88 на трећем спрату – Секретаријат за просторно планирање и изградњу Општине Херцег Нови, у вријеме пријема странака.
Ближа обавјештења по основу овог јавног позива се могу добити на телефон: 031/321-052 локал 260  или непосредно у канцеларијама Дирекције за имовину и заступање у згради Општине Херцег-Нови, у вријеме пријема странака.