grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Јавни позив за давање у закуп пословног простора у Бијелој путем јавног надметања

ZgradaOPSTINE2020Дирекција за имовину и заступање Општине Херцег-Нови објавила је први Јавни позив за давање у закуп пословног простора у својини Општине Херцег Нови путем јавног надметања. Предмет јавног позива је пословни простор у Бијелој-Пијавица површине 44m2, који се даје у закуп на период од пет година за потребе трговине на мало.

Заинтересована лица могу извршити увид у предметни пословни простор у Бијелој сваког радног дана од 8 до 14 часова са секретаром Мјесне заједнице Бијела. Почетна цијена закупа утврђена је на основу извјештаја о процјени тржишне вриједности закупа некретнине и износи 420 еура мјесечно.

Рок за подношење понуда је осам дана од објављивања јавног позива, закључно са 12.03.2020. године, до 14 часова док траје пријем писмена у Грађанском бироу.

Јавно надметање ће бити одржано наредног радног дана, 13.03.2020. године у 9.30 часова у великој сали Општине Херцег-Нови. Регистрација учесника ће бити обављена непосредно прије аукције, са почетком у 9.15 часова.

Ближа обавјештења по основу овог јавног позива можете добити позивом на број телефона: 031-321-052 (локал 260) или непосредно у канцеларијама Дирекције за имовину и заступање у згради Општине Херцег-Нови, у вријеме пријема странака.

Више детаља о праву учешћа, потребној документацији, начину достављања понуда, обавезама закупца и начину избора наћи ћете овдје.