logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Обавјештење: Појачана контрола наплате боравишне таксе

hercegnoviИз Управе локалних јавних прохода обавјештавају сва физичка и правна лица на територији Општине Херцег Нови да ће у наредном периоду бити појачана контрола наплате боравишне таксе.

Опширније...

Jавна расправа о предлогу одлуке о комуналној накнади 22. новембра

  • сриједа, 09 новембар 2016 11:48

Управа локалних јавних прихода предложила најнижу цијену по метру квадратном и коефицијенте намјене

Herceg NoviУправа локалних јавних прихода ће 22.11.2016. одржати централну јавну расправу о нацрту Одлуке о комуналној накнади, коју је, према Закону о комуналним дјелатностима усвојеним у Скупштини Црне Горе 31.07.2016., у обавези усвојити до краја ове године.

Опширније...

01.03. - Боље пуњење општинске касе у односу на исти период лани

DMracevicИзворни приходи Управе локалних јавних прихода за јануар и фебруар ове године су за близу 40 хиљада еура већи у односу на исти период прошле године.

Опширније...

Од наплате пореза на непокретности очекују се приходи од 3,5 милиона еура

DSC05117Управа локалних јавних прихода је до 23. јула по основу пореза на непокретности  за ову годину наплатила 1.420 350 еура.

Опширније...

Обавјештење из Управе локалних јавних прихода

zastavaOpstine sОбавјештавају се порески обвезници, правна лица, да су управи Локалних јавних прихода Општине Херцег-Нови до 31.03.2015.године дужни предати пореску пријаву за порез на непокретност, Образац Б уз коју је потребно доставити Биланс стања и картицу основних средстава, као и пријаву за члански допринос Tуристичким организацијама Образац ЧД заједно са Билансом успјеха.

Опширније...