grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Извјештај Комуналне полиције за октобар

kom policija10112015Херцегновски Комунални полицајци су у току октобра у области саобраћаја имали 64 контроле, док је у комуналној области извршено 300 инспекцијских контрола.

Због неизвршења и неотклањања неправилности у саобраћајној области издат је 61 прекршајни налог, док су три била због паркирања на паркинг мјестима којима управља доо „Паркинг сервис“.

Када је ријеч о комуналној области, 156 контрола је завршено службеном забиљешком, а донијето је и 108 рјешења о отклањању неправилности.

Комунално-стамбеном предузећу издато је 39 рјешења за чишћење канала атмосферских вода, поправку саобраћајне сигнализације, јавне расвјете, семафора и шахти, враћање успоривача брзине, уклањање билборда, зеленог отпада, сјечу и уклањање стабала и чишћење парцеле.

“Чистоћи” су, између осталих, прослијеђена рјешења за кошење путног појаса и уклањање комуналног отпада на дивљој депонији.

“Водовод и канализација” је добила рјешења за поправку водоводних цијеви и санирање шахте.

Физичким лицима је, поред осталог, прописано да ријеше проблеме канализације, комуналног реда и атмосферских вода, уреде фасаду, уклоне земљу, нерегистрована возила, помоћне и привремене објекте.