grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Од следећег викенда вансезонски режим рада Комуналне полиције

  • понедјељак, 28 септембар 2015 12:57

ZgradaOpstineОд следећег викенда Кол центар комуналне полиције неће радити. Како је казао замијеник начелника Комуналне полиције Борко Сетенчић, списак са дежурним инспекторима биће у портирници Општине.

Грађани ће позивом на централу Општине, број 321-052, добити информацију који је инспектор дежуран и његов телефонски број, ако се ради о хитној интервенцији.

Комунална полиција ће суботом и недјељом радити по смјенама . У дневној смјени ће радити један инспектор, а током ноћи два. Ријеч је о устаљеној пракси након завршетка сезоне.

И рад комуналне полиције радним даном је организован по смјенама. У јутарњој су два комунална инпектора – један за комунални ред, а други за комунални ред и саобраћај по потреби. У послијеподневној смјени од 15 до 23 часа, је инспектор за комунални ред а од 16 до 24 часа комунални инспектор за саобраћај. У ноћној смјени, од 20 до 04, су ангажована два комунална инспектора. Новина је што су од недавно три конмунална полицајца свакодневно од 09 до 17 сати на градилиштима канализационог колектора.