grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Пас трагач унаприједио ефикасност новских ватрогасаца-спасилаца

vjezbanslСлужба заштите и спашавања Херцег Нови једина је у Црној Гори која има К-9 тим, тачније обученог пса трагача и сертификованог водича.

Опширније...

Новски ватрогасци осуђују привођење колега из Будве

rtv budvaСлужба заштите и спашавања Општине Херцег Нови најоштрије осуђује данашње привођење седам колега из Службе заштите и спашавања Општине Будва од стране посебне јединице Управе полиције.

Опширније...

Херцег-Нови добија још једно добровољно ватрогасно друштво: Завршено опремање ДВД Пријевор, почетак рада следеће седмице

Nas23062020

Велики пожари који су захватили Херцег Нови током љета 2017. године били су опомена и јасан знак да треба унаприједити систем заштите како би безбједност на територији цијеле општине била на вишем нивоу.

Опширније...

Први у Црној Гори: Служба заштите и спашавања Општине Херцег Нови добила пса трагача, слиједи обука за К-9 сертификат

NAsSLZas24022017Служба заштите и спашавања Општине Херцег-Нови прва је служба овог типа у Црној Гори која има пса трагача, а очекују да ће бити и први у држави који ће посједовати међународни К9 сертификат.

Опширније...

03.02. - План заштите од земљотреса ускоро на јавној расправи

Pnovi bУвид у План заштите од земљотреса, чији је аутор самостални савјетник у Служби заштите и спашавања Зоран Гамбер, током протекле двонедјељне презентације у Ватрогасном дому у Мељинама, затражили су представници четири установе.

Опширније...