logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Уручена признања за најуспјешније спортисте 2018. године

NASDjuroRadoПо избору секције спортских новинара нашег града, а уз подршку Секретаријата за друштвене дјелатности и спорт, за најбољег спортисту Херцег Новог за претходну годину проглашен је ватерполиста Ђуро Радовић, коме је синоћ уручено признање на церемонији „Вече шампиона“ одржаној у Дворани Парк.

Опширније...

„Вече шампиона“ 18. фебруара у Дворани Парк

DvoranaPark2019Свечана додјела спортских признања Општине Херцег Нови за остварене резултате у минулој години биће уприличена 18. фебруара 2019. године (понедељак).

Опширније...

Општина уз Једриличарски клуб „Југоле Гракалић“: Заједно унапријеђивати једриличарство, чувати традицију и имовину клуба

  • четвртак, 14 фебруар 2019 16:04

Nas14022019Једриличарски клуб „Југоле Гракалић“ је од посебног значаја Херцег Нови и један од носилаца развоја спорта у граду, због чега ће Општина наставити да подржава његов рад, поручено је са данашњег састанка на којем су предсједник Општине Стеван Катић и директор ЈК „Југоле Гракалић“ Предраг Вукчевић потписали Уговор о регулисању међусобних односа.

Опширније...

Јавни конкурс за суфинансирање спорта

ZgradaOHNNatpis26092018Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт Општине Херцег Нови расписао је Јавни конкурс за расподјелу средстава из Буџета општине Херцег Нови за 2019. годину за суфинансирање програма рада спортских клубова, развој женског спорта, развој спорта лица са инвалидитетом и развој спортске рекреације грађана и врши се на основу Јавног конкурса који објављује орган локалне управе надлежан за спорт.

Опширније...

Општина Херцег Нови и ПВК Јадран Царине постигли договор

  • понедјељак, 21 јануар 2019 17:00

ohnpvkjadranПредсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић и предсједник ПВК Јадран Царине др Ђуро Марић потписали су данас Споразум о регулисању међусобних односа града и клуба.

Опширније...