logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Представници Општине обишли неколико локација у Бијелој

  • понедјељак, 19 фебруар 2018 09:04

MicBijeПотпредсједник Општине Херцег Нови Милош Коњевић и сарадници обишли су јуче Бијелу, насеље Жагер, гдје су се са мјештанима разговарали о проблемима на тој локацији, међу којима се истиче регулација атмосферске воде преко главне улице у том насељу.

Опширније...

Стипендије Општине Херцег Нови за 71 студенткињу и студента

  • понедјељак, 18 децембар 2017 14:25

HN Sahat kulaОпштина Херцег Нови ће у студијској 2017/18. години стипендирати укупно 71 студенткињу и студента из нашег града.

Опширније...

Дан отворених врата у Дневном центру – за осмијех корисника ове установе

NasDCDOVМеђународни дан особа са инвалидитетом који се обиљежава 3. децембра прилика је да се скрене пажња на проблеме са којима се суочава ова популација. Јуче је у Дневном центру за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју на Топлој уприличен дан отворених врата, а дружење су својим концертом уљепшали ученици и професори херцегновске Музичке школе.

Опширније...

Јавна расправа о Нацрту Одлуке о мјесним заједницама

HNovi2017Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт обавјештава јавност да ће Јавна расправа по Нацрту Одлуке о мјесним заједницама бити одржана у периоду од 13. до 27.11.2017. године.

Опширније...

ПОКЛОН ОПШТИНЕ НОВСКИМ МАЛИШАНИМА: Дјечији спортски дан и опрема за пионире и кадете

SD01 2017Општина Херцег Нови данас је малим Новљанкама и Новљанима поклонила први Дјечији спортски дан у Спортском центру Игало, у оквиру програма Октобарских дана посвећених Дану општине.

Опширније...