logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Почела школска година: Првацима подијељене бесплатне књиге и часопис „Цврчак“, Општина обезбиједила и превоз за ђаке из села

  • понедјељак, 04 септембар 2017 11:18

Skola 01Школска звона данас су огласила почетак нове школске године у четири основне и једној средњој школи у Хрецег Новом.

Опширније...

Чланови стручног штаба кадетске кошаркашке репрезентације ЦГ на пријему у Општини: Плакете за Новљане, вицешампионе Европе

NasKos01092017Новљанима који су до сребра водили кадетску кошаркашку репрезентацију Црне Горе на недавно завршеном Европском шампионату - селектору Младену Остојићу и тренерима Слободану Савовићу и Кости Паповићу данас су у Општини Херцег Нови уручене плакете и у знак честитке за овај велики успјех.

Опширније...

Општина Херцег-Нови и УМХЦГ заједно за Акциони план за особе са инвалидитетом

Nas30082017uhcgОпштина Херцег-Нови и Удружење младих са хендикепом Црне Горе заједно ће радити на доношењу Акционог плана за особе са инвалидитетом за Херцег-Нови, закључено је на састанку руководилаца локалне управе и Удружења.

Опширније...

Барка Општине Херцег-Нови прва на „Бокељској ноћи“: Опроштај од великог дока и Бродоградилишта

  • понедјељак, 21 август 2017 10:17

NASBNBarka2017Прво мјесто на овогодишњој манифестацији „Бокељска ноћ“ у Котору освојила је декорисана барка Општине Херцег-Нови „Било једном једно бродоградилиште“.

Опширније...

06.08. – „Орјенско седло 2017“: Бућање међу врховима Орјена

NAsOSB04082017Овог викенда, шестог августа, предстоји треће издање ревијалног бућарског првенства, „Орјенско седло 2017“. Одиграва се у јединственом планинском амбијенту највишег бућарског зога у Црној Гори, на надморској висини од чак 1600 метара.

Опширније...