logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Општина Херцег Нови подржала пројекат „Моје сунце“: Бесплатно љетовање за 30 малишана са Косова и Метохије

igalo-milos-sОпштина Херцег Нови подржала је пројекат „Моје сунце“ и обезбједила бесплатно љетовање у нашем граду за тридесеторо дјеце из социјално угрожених породица и дјеце са сметњама у развоју са Косова и Метохије.

Опширније...

Општина помаже социјално најугроженије пензионере: Бесплатан градски превоз за њих 50

IgaloKamenarIgaloОпштина Херцег Нови обезбиједила је бесплатан градски превоз за 50 пензионера који су социјално најугроженији, обавјештавају из Секретаријата за друштвене дјелатности и спорт.

Опширније...

Додијељене општинске дипломе ученицима основних и средње школе

LUCE09062017Предсједник Скупштине општине Херцег-Нови Милош Биговић додијело је данас дипломе и књиге младим Новљанкама и Новљанима који су сенакон основног или средњег школовања окитили признањем „Луча“, као и књиге онима који су били међу првима на државном и међународним такмичењима.

Опширније...

Извршена расподјела средстава за финансирање пројеката НВО

00 webКомисија за сарадњу са невладиним организацијама и расподјелу средстава за пројекте, планове и програме рада невладиним организацијама на подручју Општине Херцег-Нови на основу критеријума о начину и поступку расподјеле средстава невладиним организацијама, извршила је расподјелу средстава за финансирање пројеката НВО.

Опширније...

Јавни позив за давање у закуп пословних простора, угоститељског објекта и локација за постављање објеката привременог карактера у Баошићима

Baosici05052017На основу Одлуке са састанка Савјета Мјесне заједнице одржаног 31. марта, Мјесна заједница Баошић расписује Јавни позив за давање у закуп пословних простора,угоститељског објекта и локација за постављање објеката привременог карактера, прикупљањем затворених писаних понуда.
Опширније...