logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Акција уређења дворишта новских школа и вртића

  • сриједа, 06 септембар 2017 18:36

AkcijaOS IlijaK 1Надлежне општинске службе и предузећа започеле су акцију чишћења и уређења дворишта новских школа и вртића, и то уређењем дворишта Основне школе „Илија Кишић“ у Зеленици. Урађени су послови орезивања стабала, кошења, окопавања и фарбања.

Опширније...

Готов пројекат санације тротоара у Игалу: За љепши изглед Игала и лакше кретање особа са инвалидитетом

Igalo Sava IlicaПројекат санације тротоара у главној улици кроз Игало завршен је и ускоро се може очекивати тендер за избор извођача радова. Ријеч је о дионици у Улици Сава Илића, од хотела „Palmon bay“ до краја Омладинског парка.

Опширније...

02.-07.08. - Привремена измјена режима саобраћаја поред Канли Куле

Capture I bokeške brigadeРади несметаног и безбједног приласка посјетилаца Филмског фестивала Херцег-Нови тврђави Канли Кула, у Улици I бокешке бригаде биће привремено измијењен режим саобраћаја, обавјештавају из Секретаријата за комуналне дјелатности и екологију.

Опширније...

Јавни позив за прикупљање писмених понуда за закуп трасе у циљу обављања посебног вида превоза туристичким возићем на релацији Ђеновићи – Бијела

baosici-imgСекретаријат за комуналне дјелатности и екологију објавио је Јавни позив за прикупљање писмених понуда за закуп трасе у циљу обављања посебног вида превоза туристичким возићем на релацији Ђеновићи – Бијела у Херцег Новом.

Опширније...

28.07. – Измјена режима саобраћаја

Из Секретаријата за комуналне дјелатности и екологију обавјештавају грађане да ће у петак 28. јула 2017. године, привремено бити измијењен режим саобраћаја у Његошевој улици, на потезу од раскрснице Његошеве са Улицом Мића Вавића до Улице Саве Ковачевића, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја односи се на временски период од 20.30 до 21 сат.

Опширније...