logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Апел привредницима да дају свој допринос у одржавању чистоће града

KontejneriNjegosevaОпштина Херцег Нови, Секретаријат за комуналне дјелатности и екологију и предузеће „Чистоћа“ апелују на привреднике да се придржавају Одлуке о одржавању чистоће, те да отпад који произведу одлажу на одговарајући начин у предвиђеним терминима.

Опширније...

У Херцег Новом од сјутра љетњи режим саобраћаја

Herceg NoviОд 1. јула до 1. септембра на територији нашег града важиће љетњи режим саобраћаја, обавјештавају из Секретаријата за комуналне дјелатности и екологију.

Опширније...

01.-02.07. - Запрашивање комараца

 antimosquitoСекретаријат за комуналне дјелатности и екологију обавјештава грађане, а посебно пчеларе како би могли заштити своје кошнице,да ће се на територији Општине Херцег Нови извршити запрашивање комараца дана 1. и 2. јула 2017. год. у касним вечерњим и раним јутарњим сатима. У случају лошег времена запрашивање се одлаже, а о наредном термину јавност ће бити благовремено обавијештена.

Опширније...

Јавни позив за закуп трасе у циљу обављања превоза туристичким возићем

ZGRADAOHNСекретаријат за комуналне дјелатности и екологију објавио је јавни позив за прикупљање писмених понуда за закуп трасе у циљу обављања посебног вида превоза туристичким возићем на релацији Ђеновићи – Бијела у Херцег-Новом.

Опширније...

Напредују радови на доњем путу на ривијери

Asfaltiranjeriv1Радници и машине компаније „Механизација и програмат“ АД Никшић настављају са асфалтирањем дуж новске ривијере.

Опширније...