grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

19. 09. – Јавна расправа о Елаборату процјене утицаја на животну средину за ремедијацију тла локације бродоградилишта „Бијела“

bijelaЈавна расправа о Елаборату процјене утицаја на животну средину за ремедијацију тла локације бродоградилишта „Бијела“ одржаће се у сали за састанке Јадранског бродоградилишта „Бијела”, 19.септембра 2016. године (понедељак), са почетком у 11 часова.

Nike

Агенција за заштиту животне средине обавјештава да је Имплементациона јединица пројекта „Управљање индустријским отпадом и чишћење” из Подгорице поднијела захтјев за давање сагласности на Елаборат.  С тим у вези, упућују да се увид у достављену документацију може извршити у просторијама Агенције за заштиту животне средине (Подгорица, улица ИВ Пролетерске 19, ИИ спрат, канцеларија број 216) и у Секретаријату за комуналне дјелатности и екологију Општине Херцег Нови, радним данима од 9 до 12 часова.

Рок за јавни увид и достављање примједби и мишљења у писаној форми на адресу Агенције за заштиту животне средине је 16. септембар 2016.године.