grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Комуналне службе спремне за обиљежавање 100. година побуне морнара и 49. Празник мимозе

NasKP31012018Херцег-Нови ће током наредних дана бити домаћин догађајима који превазилазе границе нашег града и државе. Сјутра, 01. фебруара обиљежава се 100. година од побуне морнара у Боки Которској, а већ дан касније почиње 49. Празник мимозе.

30 Teddy Bear Coat Outfits to Brave the Cold in Style

Да град током ових програма буде уређен побринула су се општинска комунална предузећа, истакла је током обиласка терена потпредсједница Општине и предсједавајућа Координационог тијела локалне управе, Данијела Ђуровић.

Она је са сарадницима и представницима „Чистоће“, „Комунално стамбеног“, Службе комуналне полиције и инспекцијског надзора и мјесних заједница јуче обишла ривијеру, односно трасу којом ће 01. фебруара проћи поворка предвођена Бокељском морнарицом, а 03. фебруара она коју воде Градска музика и мажоретке.

Радници „Комунално стамбеног“ побринули су се да зеленило буде уређено, канали очишћени, а „Чистоћа“ да улице и плаже буду чисте. Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора редовно обилази терен и спремна је за обезбјеђење свих манифестација које предстоје. Обиласку приобалног пута присуствовали су и представници компаније „Ћелтикћоглу“ који су у протеклом периоду извели неопходне санације, а указано им је на још неколико локација које је потребно санирати током данашњег дана.

ObTer31012018Са представницима мјесних заједница на ривијери потврђено је да је све спремно за традиционалну Фешту од мимозе, рибе и вина, на којој очекују више хиљада посјетилаца.

Током манифестација у част мимозе градска комунална предузећа ће радити појачаним интензитетом, како би сви планирани догађаји прошли у најбољем реду, закључено је приликом обиласка терена.