grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

На иницијативу Општине Херцег-Нови: Први пут од увођења продужена линија градског превоза у Херцег-Новом

Gradski prevoz Igalo-Kamenari 13092018Линије градског превоза у Херцег-Новом од понедељка, 17.  септембра ће саобраћати до уласка у Суторину, тачније објекта „Воли“, што је први пут да је линија продужена од увођења јавног превоза прије више од три деценије.

Frame Skate x Nike SB Dunk Low "Habibi" CT2550-600 To Buy

На овај начин излази се у сусрет потребама бројних грађана, мјештанима насеља Бајковина и Њивице, као и бројним запосленима великих пословних центара у овом дијелу града, којима ће продужена линија умногоме олакшати превоз до посла.
Измјену линије иницирала је Општина Херцег-Нови, а договор је постигнут захваљујући доброј сарадњи са предузећем „Blue line“, које обавља услуге јавног градског превоза, и компанијом „Воли“.
Овом измјеном, завршна станица линија Игало – Каменари  и Игало – Мељине биће испред објекта „Воли“, који је препознао потребу и на свом паркиралишту уступио довољну површину за стајалиште и окретницу аутобуса. Завршено је оцртавање хоризонталне сигнализације, а до понедељка ће бити и постављено стајалиште.
Осим тога, биће уведено још једно стајалиште, на раскрсници према насељима Сервисна зона и Бајковина, ради грађана који живе и раде у овом дијелу града.
Такође, локална управа и предузеће „Blue line“ договорили су да ће у наредном периоду бити боље регулисан градски превоз према Суторини, чиме ће настојати да максимално изађу у сусрет молбама и потребама мјештана.