grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Расписан Конкурс за додјелу студентских стипендија и награда Општине Херцег Нови

zgradaohnСекретаријат за културу и образовање Општине Херцег Нови расписао је Конкурс за додјелу студентских стипендија и награда за студијску 2019/20. годину. У складу са Одлуком о стипендирању и награђивању студената, Општина Херцег Нови додјељује стипендије студентима основних и специјалистичких академских и примијењених студија, као и мастер академских и примијењених студија.

Право на стипендију имају студенти који су положили све испите из претходне године студија у висини 100% ЕCST кредита и постигли просјечну оцјену 9,00, особе са инвалидитетом, припадници ромске заједнице, корисници материјалног обезбјеђења без обзира на просјек оцјена из претходне године, студенти који су током претходног школовања одлуком надлежног Центра за социјални рад упућени као дјеца без родитељског старања у ЈУ Дјечји дом“Младост“ Бијела без обзира на просјек оцјена из претходне године.
Право на награду имају најуспјешнији студенти завршне године студија који су у току свих претходних година на истим имали индекс успјех 10, а уколико више кандидата има исти успјех, предност ће имати кандидат који је током школовања имао више признања на такмичењима из знања, разним спортским, културним и социо-хуманитарним акцијама.
Рок за пријаву на конкурс је 15 дана од дана објављивања, закључно са 9. октобром 2019. године. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати. Поднијета конкурсна документа се не враћају.
Пријаву на конкурс (која се налази у писарници Општине Херцег Нови и на сајту исте) потребно је испунити и заједно са потребном траженом документацијом по овом Конкурсу предати непосредно на писарници Општине Херцег Нови или послати поштом на адресу: Општина Херцег Нови, Секретаријат за културу и образовање, Трг Маршала Тита 2, Херцег Нови.
Све остале детаље у вези са условима Конкурса и потребном документацијом погледајте овдје.

HFestlogo

logonew1Bib

Galerija-Josip-Bepo-Benkovic-logo