grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Од данас јавна расправа о Нацрту Локалног акционог плана за превенцију и борбу против вршњачког насиља

NjegosevaUlica2019Јавна расправа о Нацрту Локалног акционог плана за превенцију и борбу против вршњачког насиља Општине Херцег-Нови за период 2020. до 2022. године почиње данас и трајаће до 11. децембра ове године.

Позивамо грађане, мјесне заједнице, невладине организације, органе локалне управе, предузећа и установе чији је оснивач Општина, државне органе и службе, правна лица и предузетнике, као и остае заинтересоване субјекте да узму учешће у јавној расправи и тако допринесу усвајању квалитетног Локалног акционог плана за превенцију и борбу против вршњачког насиља Општине Херцег Нови за период 2020. до 2022. године.

Централна јавна расправа ће бити организована 06. децембра 2019.године са почетком у 12 сати, у великој сали Општине Херцег-Нови.

Сви заинтересовани своје примједбе, предлоге и сугестије могу доставити у писаној форми - путем е-маил адресе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или путем поште на адресу: Општина Херцег-Нови, Секретаријат за културу и образовање, Трг Маршала Тита 2, Херцег Нови.

Такође, учешће је могуће остварити и непосредно, у Секретаријату за културу и образовање Општине Херцег Нови (зграда Општине Херцег Нови, трећи спрат, канцеларија 91 А) радним данима у термину од 8 до 11 часова, као и путем телефона 031 321 052 (локал 285).

Секретаријат за културу и образовање Општине Херцег Нови и Радна група за израду Нацрт Локалног акционог плана за превенцију и борбу против вршњачког насиља Општине Херцег-Нови за период 2020. до 2022. године, разматраће пристигле примједбе, предлоге и сугестије учесника у поступку јавне распртаве, након чега ће припремити Предлог Локалног акционог плана за превенцију и борбу против вршњачког насиља Општине Херцег-Нови за период 2020. до 2022. године, који ће бити достављен одборницима Скупштине општине Херцег Нови на разматрање и усвајање.

Програм јавне расправe (.pdf)

Нацрт Локалног акционог плана (.pdf)

HFestlogo

logonew1Bib

Galerija-Josip-Bepo-Benkovic-logo