logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Одржана дводневна АЛДА обука у Општини Херцег-Нови

  • четвртак, 29 новембар 2018 16:10

NAs29112018Тренинг за јачање капацитета локалне управе ради успјешнијег аплицирања на међународне позиве за достављање пројеката одржан је почетком ове седмице у у згради Општине Херцег Нови. Домаћин ове АЛДА обуке је била Канцеларија за међународну сарадњу Општине Херцег Нови.

Опширније...

Двадесети рођендан Алијансе “Њукаселовци свијета”

aaДелегације из петнаест различитих Њукаселоваца окупиле су се у Шинширо-у, Јапану, од 3. до 8. октобра, а међу њима и представници Канцеларије за међународну сарадњу Општине Херцег Нови.

Опширније...

Тендер за реконструкцију куће Иве Андрића

KIA2018Општина Херцег-Нови објављује позив за јавну набавку у оквиру пројекта "Safeguarding, enhancing and promoting of natural and cultural heritage of COastal COmmunities bu boosting the eco-museum model aiming at smart and sustainable TOURism management".

Опширније...

Амбасада Јапана донирала навално возило херцегновској Служби заштите и спасавања

JPN 05Амбасада Јапана у Београду данас је званично донирала херцегновским ватрогасцима ново мало навално возило, у оквиру ПОПОС пројекта „опремања Службе заштите и спасавања Херцег Нови“. Донација је вриједна 63 хиљаде еура, а возило ће по потреби бити кориштено на Шеталишту Пет Даница, у залеђу града и на активним пожарима.

Опширније...

Извјештај са међународног састанка пројекта „SHELTER“: Потписан Споразум о пријатељству и сарадњи међу партнерима

NAsMedj08122017Општина Канепина била је недавно домаћин међународног састанка пројекта „Еволуција солидарног удомљавања посматрана кроз европске регије“, или кратко „SHELTER“, којем су присуствовали представници Општине Херцег-Нови као партнера, на челу са потпредсједником Милошем Коњевићем.

Опширније...