logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Јавни конкурс за расподјелу средстава за подршку женском предузетништву за 2019. годину

ZgradaNovaКомисија за расподјелу средстава за подршку женском предузетништву расписао је Јавни конкурс за расподјелу средстава из Буџета Општине Херцег-Нови опредијељених за подршку женском предузетништву за 2019. годину.

Опширније...

Прекогранично умрежавање у области руралног и економског развоја

NAs16112018ERTТрећи и завршни овогодишњи састанак групе прекограничног региона “Крш”, у оквиру пројекта РПД одржан је данас у сали Скупштине општине Херцег-Нови.

Опширније...

Октобарски базар на Шкверу и у Игалу

  • четвртак, 27 септембар 2018 09:20

Herceg Novi22032016У циљу промоције домаћих производа и традиционалних заната, те њиховог бољег пласмана кроз трговинску и туристичку понуду, Општина Херцег-Нови посредством Секретаријата за туризам, економски развој и предузетништво организује Октобарски/јесењи базар који ће бити одржан у суботу и недељу, 27. и 28. октобра ове године, на двије локације на Шкверу и у Игалу (Омладински парк) – а у оквиру програма обиљежавања Дана града.

Опширније...

Одржан Инфо дан о женском предузетништву: Успјех у пословању највише зависи од саме предузетнице

NAsER31072018У Великој сали Скупштине општине Херцег-Нови данас је одржан Инфо дан о женском предузетништву, у сарадњи Канцеларије Уједињених нација за развој и Секретаријата за туризам, економски развој и предузетништво. Херцег-Нови је прва од шест општина у Црној Гори која је покренула реализацију овог пројекта.

Опширније...

Општина Херцег Нови, Министарство пољоприведе и Свјетска банка: Сарадња у циљу изградње мјеста искрцаја у луци и реконструкције рибљих пијаца

Sastanak - OHN MP  SBПредставници Министарства пољопривреде и руралног развоја и делегација Свјетске банке, који су на мисији у Црној Гори поводом Другог Пројекта Инстутуционалног развоја и јацања пољопривреде MIDAS II, посјетили су јуче Општину Херцег Нови, гдје су са потпредсједником Милошем Коњевићем и секретарком за туризам, економски развој и предузетништво Сузаном Мемаровић разговарали о јачању рибарства, односно потенцијалним могућностима да се на подручју општине Херцег Нови имплементирају активности на изградњи мјеста искрцаја за рибарске бродове у луку Шквер и реконструкцији рибљих пијаца.

Опширније...