grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Ријешено стамбено питање за 22 породице, приоритет локалне самоуправе у наредном периоду херцегновски пензионери

StamPitanjeNslУ сарадњи Општине Херцег Нови, Министарства рада и социјалног старања и Управе јавних радова окончана је прва фаза реализације Регионалног стамбеног програма у Херцег Новом, којим је предвиђено рјешавање стамбених питања за најугроженије породице које су за вријеме ратних дешавања 90-их година дошле у наш град и имају статус расељених лица.

Опширније...

Јавни позив Мјесне заједнице Баошић за давање у закуп угоститељског објекта

MZBaosici30012020Мјесна заједница Баошић објавила је Јавни позив за давање у закуп угоститељског објекта прикупљањем затворених писаних понуда.

Опширније...

Новогодишњи поклони обрадовали штићенике Дневног центра и „Нове шансе у Новом“

  • четвртак, 26 децембар 2019 17:29

NasVSam26122019Представници Општине и Туристичке организације Херцег-Нови посјетили су данас штићенике Дневног центра за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју и НВО „Нова шанса у Новом“, како би им уручили пригодне поклоне и торте за новогодишње празнике.

Опширније...

Изградња пута на Подима: Уручене захвалнице Матишоровићима и Тошићима

Nas241220109Потпредсједник Општине Херцег-Нови Милош Коњевић и предсједник Мјесне заједнице Поди Јовица Мисинезовић посјетили су данас домаћинства Матишоровић и Тошић у том насељу, како би им се захвалили што су свој дио имовине, без накнаде, уступили за потребе изградње пута испод Чиповине.

Опширније...

Одржана Централна јавна расправа о Нацрту Одлуке о одређивању назива насеља, улица и тргова

  • сриједа, 04 децембар 2019 16:17

RaspravaNBУ Великој сали Скупштине општине Херцег Нови данас је одржана Централна јавна расправа о Нацрту Одлуке о одређивању назива насеља, улица и тргова на територији града.

Опширније...