grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Новогодишњи поклони обрадовали штићенике Дневног центра и „Нове шансе у Новом“

  • четвртак, 26 децембар 2019 17:29

NasVSam26122019Представници Општине и Туристичке организације Херцег-Нови посјетили су данас штићенике Дневног центра за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју и НВО „Нова шанса у Новом“, како би им уручили пригодне поклоне и торте за новогодишње празнике.

Са штићеницима су се данас дружиле секретарка за локалну самоуправу Весна Самарџић и секретарка за културу и образовање Ана Замбелић Пиштало, потпредсједница Скупштине општине Херцег-Нови Драгана Станишић и Кристина Милатовић испред Туристичке организације Херцег-Нови. Са штићеницима „Нове шансе у Новом“ радосне моменте подијелила је и декан Факултета за менаџмент доц. др Ирена Петрушић са сарадницима, који су и током претходних мјесеци са овом невладином организацијом радили на пројектима едукације за особе са инвалидитетом.

Како је истакла секретарка Самарџић, управу и руководиоце Дневног центра, „Нове шансе“ и „Зрака сунца“ оправдано прати глас вриједних и преданих радника, који дају максималан допринос кроз рад и дружење, а сви заједно чине квалитетан сервис за оне којима је то најпотребније. Штићеницима све три организације Општина Херцег Нови је уручила новогодишње поклон пакетиће.

novaSansaDcentar26122019Туристичка организација Херцег-Нови обезбиједила је укупно 93 ваучера у вриједности од 50 еура, који су уручени штићеницима Дневног центра са сметњама и тешкоћама у развоју, Дјечијем дому Младост из Бијеле, те невладиним организацијама „Нова шанса у Новом“, „Сунчев зрак“ и „Зрак сунца“.

ТОХН је наставила са лијепом и позитивном праксом у вријеме даривања, а сарадња ће бити настављена и током наредних година, казала је Милатовић приликом посјете „Новој шанси“.