grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Челници Општине угостили планинаре "Субре"

NasSu27012016Предсједница Општине Херцег Нови, Наташа Аћимовић, и предсједник Скупштине општине Андрија Радман, угостили су данас чланове Планинарског клуба “Субра”, који су учествовали у недавном спашавању планинарке на Орјену.

Air Jordan

Састанку су присуствовали планинари: Никола Брајовић, Данило Брајовић, Дејо Вериго, Дејан Тушуп, Игор Мареш и Дарко Шиљеговић, као и руководилац Службе заштите и спашавања Александар Шкобаљ.

Аћимовић се захвалила планинарима на “витешком подвигу који је спасио један млади живот”, истакавши да је Херцег Нови поносан што их има.

Sub227012016Захвалност је исказао и Радман, не само за овај подвиг, већ за сваки пут када су, на први позив и без услова, били ту да помогну.

Тема састанка био је и наставак и интензивирање сарадње, у циљу унапријеђења услова за рад новских планинара.

Планинари су казали да ће наставити да учествују у свим спасилачким акцијама. Нагласили су да је од великог значаја подршка Општине Херцег Нови, јер је важно да се неко заузме и помогне онима који другима помажу. Чланови “Субре” су истакли и одличну сарадњу са општинском Службом заштите и спашавања и Агенцијом за развој и заштиту Орјена.

FaLang translation system by Faboba
48834
TodayToday166
YesterdayYesterday47
This_WeekThis_Week213
This_MonthThis_Month213
All_DaysAll_Days48834
Highest 09-16-2020 : 490