grbHNnew
  Herceg-Novi Municipality
Official website

Нови систем гријања дворане Спортског центра Игало кроз пројекат Wood Key

  • Published: Tuesday, 15 September 2020 19:44

konferencija15092020Спортски центар Игало добиће нови, еколошки прихватљив и економски исплативији систем гријања дворане захваљујући прекограничном пројекту Wood Key на којем је партнер Општина Херцег Нови, саопштено је данас на конференцији за новинаре општинске Канцеларије за међународну сарадњу.

Read more...

Пројекат ADRINET: Италијански рибари у посјети Херцег Новом

  • Published: Friday, 20 December 2019 15:18

Adrinet19У оквиру активности које Канцеларија за међународну сарадњу Општине Херцег Нови  спроводи на ЕУ пројекту ADRINET, представници општине Кастро из Италије боравили су три дана у Херцег Новом.

Read more...

Средњошколци из Херцег Новог на омладинском фестивалу у Италији

  • Published: Monday, 02 December 2019 16:01

OMFI19Порденоне – У организацији Канцеларије за међународну сарадњу у оквиру ЕУ пројекта European Youth Empowerment Festivals (EYE-Festivals), ученици ЈУСМШ ,,Иван Горан Ковачић'' заједно са преко сто младих учествовали су на првом омладинском „ЕYЕ“ фестивалу који је одржан 26. и 27. новембра у италијанском граду Порденонеу.

Read more...

Пројекат ACHIEVE у Херцег-Новом МЛАДИ УЧИЛИ И РАЗГОВАРАЛИ О ЕУ

  • Published: Friday, 08 November 2019 11:50

NAs08112019Велики број ученика ЈУСМШ ,,Иван Горан Ковачић'' из Херцег Новог учествовало је у Првом локалном догађају међународног пројекта ACHIEVE одржаном у овој школи. Догађај који је за циљ имао да приближи ЕУ младима, као и да их подстакне да размишљају о положају и односу Црне Горе наспрам ЕУ, организовала је Канцеларија за међународну сарадњи Општине Херцег Нови у сарадњи са наставним особљем и ученицима новске средње школе.

Read more...

Изванредан успјех Канцеларије за међународну сарадњу Општине Херцег Нови: Одобрена четири пројекта укупне вриједности близу седам милиона еура

  • Published: Wednesday, 06 November 2019 15:01

Nas06112019Општини Херцег-Нови одобрена су четири пројекта у оквиру Другог позива "Interreg IPA" програма прекограничне сарадње Хрватска - Босна и Херцеговина - Црна Гора. Носилац три пројекта је Општина, која је за бесповратна средства аплицирала преко Канцеларије за међународну сарадњу, а на једном је партнер Агенција за изградњу и развој Херцег Новог.

Read more...

Page 1 of 4