grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

“Zlatna” Ana Dabović na prijemu u Opštini: Herceg Novi je ponosan na svoju sugrađanku

  • ponedjeljak, 05 jul 2021 15:25

ADabovic2021

Počasna građanka Herceg Novog i osvajačica zlatne medalje za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Španiji i Francuskoj, Ana Dabović, posjetila je danas Opštinu Herceg Novi, gdje je sa predsjednikom Stevanom Katićem, predsjednikom Skupštine opštine Herceg Novi Ivanom Otovićem i sekretarom za društvene djelatnosti i sport Darkom Klasićem razgovarala o ostvarenom uspjehu i planovima za predstojeću Olimpijadu.

Ana je Kabinet predsjednika posjetila u pratnji svog oca, Milana, koji je svojim profesionalnim odnosom i ljubavlju prema košarci, ali i sportu generalno, iznjedrio više reprezentativki Srbije i Crne Gore. Današnja posjeta je bila prilika da se razgovara ne samo o aktuelnim sportskim dešavanjima, već i o mogućnosti da se Ana vrati u Herceg Novi nakon igračke karijere i nastavi putem svog oca.

Predsjednik Katić je izrazio zadovoljstvo dolaskom naše sugrađanke i počasne građanke, koja je ponovo ostvarila vrhunski rezultat - osvajanje zlatne medalje za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i Španiji, za šta joj je danas uručio opštinsko priznanje.

-Herceg Novi je ponosan na našu Anu koja je osvijetlila obraz našeg grada. Ona je najbolji reprezent Herceg Novog, gdje god da igra, bilo za klub bilo za reprezentaciju, Ana pominje Herceg Novi u najboljem svijetlu, na čemu smo joj mi i više nego zahvalni, kazao je Katić, uz čestitke na svim ostvarenim rezultatima i uspjesima.

On je Ani poželio uspjeh i na narednoj Olimpijadi u Tokiju, ali i da se jednog dana, nakon igračke karijere, vrati u Herceg Novi kako bi zajedno sa svojim gradom radila na stvaranju vrhunskih košarkašica i postizanju novih uspjeha.

Herceg Novi može računati na njen povratak, potvrdila je Dabović.

-Predsjednik Katić je već rekao sve moje želje - da se vratim poslije igračke karijere i da stvaram porodicu. Sa ponosom uvijek govorim odakle sam i gdje sam nastala kao igračica, ovo je grad koji najviše volim, zaključila je Dabović.

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi