grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Nacrt Lokalnog akcionog plana za postizanje rodne ravnopravnosti Opštine Herceg Novi za period 2021-2025. godine na Javnoj raspravi

  • srijeda, 07 jul 2021 15:22

ZGRADAOHN2021

Javna rasprava o Nacrtu Lokalnog akcionog plana za postizanje rodne ravnopravnosti Opštine Herceg Novi za period 2021-2025. godine trajaće 15 dana, od 07. do 22. jula, a sprovešće je Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport.

Primjedbe, predlozi, sugestije i mišljenja u pismenoj formi dostavljaju se na adresu Opštine Herceg Novi, Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport preko Građanskog biroa ili mjesnih zajednica, a u elektronskoj formi na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Centralna javna rasprava biće održana u sali Skupštine opštine Herceg Novi, 22.07.2021. godine sa početkom u 12 časova, uz strogo poštovanje propisanih epidemioloških mjera.

Nakon sprovedene javne rasprave, Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport će razmotriti sve primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja učesnika i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Program održavanja Javne rasrave (.pdf)

Zaključak (.pdf)

Lokalni akcioni plan za postizanje rodne ravnopravnosti za period 2021-2025 (.pdf)

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi