grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Novi sistem grijanja dvorane Sportskog centra Igalo kroz projekat Wood Key

  • utorak, 15 septembar 2020 19:44

konferencija15092020Sportski centar Igalo dobiće novi, ekološki prihvatljiv i ekonomski isplativiji sistem grijanja dvorane zahvaljujući prekograničnom projektu Wood Key na kojem je partner Opština Herceg Novi, saopšteno je danas na konferenciji za novinare opštinske Kancelarije za međunarodnu saradnju.

Opširnije...

Projekat ADRINET: Italijanski ribari u posjeti Herceg Novom

  • petak, 20 decembar 2019 15:18

Adrinet19U okviru aktivnosti koje Kancelarija za međunarodnu saradnju Opštine Herceg Novi  sprovodi na EU projektu ADRINET, predstavnici opštine Kastro iz Italije boravili su tri dana u Herceg Novom.

Opširnije...

Srednjoškolci iz Herceg Novog na omladinskom festivalu u Italiji

  • ponedjeljak, 02 decembar 2019 16:01

OMFI19Pordenone – U organizaciji Kancelarije za međunarodnu saradnju u okviru EU projekta European Youth Empowerment Festivals (EYE-Festivals), učenici JUSMŠ ,,Ivan Goran Kovačić'' zajedno sa preko sto mladih učestvovali su na prvom omladinskom „EYE“ festivalu koji je održan 26. i 27. novembra u italijanskom gradu Pordenoneu.

Opširnije...

Projekat ACHIEVE u Herceg Novom - Mladi učili i razgovarali o EU

  • petak, 08 novembar 2019 11:50

NAs08112019Veliki broj učenika JUSMŠ ,,Ivan Goran Kovačić'' iz Herceg Novog učestvovalo je u Prvom lokalnom događaju međunarodnog projekta ACHIEVE održanom u ovoj školi. Događaj koji je za cilj imao da približi EU mladima, kao i da ih podstakne da razmišljaju o položaju i odnosu Crne Gore naspram EU, organizovala je Kancelarija za međunarodnu saradnji Opštine Herceg Novi u saradnji sa nastavnim osobljem i učenicima novske srednje škole.

Opširnije...

Izvanredan uspjeh Kancelarije za međunarodnu saradnju Opštine Herceg Novi: Odobrena četiri projekta ukupne vrijednosti blizu sedam miliona eura

  • srijeda, 06 novembar 2019 15:01

Nas06112019Opštini Herceg Novi odobrena su četiri projekta u okviru Drugog poziva Interreg IPA programa prekogranične saradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora. Nosilac tri projekta je Opština, koja je za bespovratna sredstva aplicirala preko Kancelarije za međunarodnu saradnju, a na jednom je partner Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog.

Opširnije...