grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Rekonstrukcija magistrale i „adaptacije“ benziskih pumpi uzrok saobraćajnih gužvi u Igalu

  • četvrtak, 11 april 2019 12:49

Nas11042019Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora je redovnim kontrolama u prethodom periodu izvršila inspekcijski nadzor na dvije benziske pumpe, u Bijeloj i u Meljinama, gdje su komunalni inspektori kontatovali da se izvode građevinski radovi na renoviranju postojećih objekata, poslovnih prostorija, rezerovara za gorivo i nadstrešnica.

Investitori doo S&M Herceg Novi (Bijela) i Milena, Damjan, Nevena i Danica Aleksić (Meljine) na uvid su dali prijavu adaptacije Ministarstvu održivog razvoja i turizma i Urbanističko građevinskoj inspekciji.
Vizuelnim opažanjem na licu mjesta, može se konstatovati da radovi u izvođenju prevazilaze opis radova koji podrazumijevaju adaptaciju. O takvom utvrđenom činjeničnom stanju, sačinjeni su zapisnici, koji su i proslijeđeni Ministarstvu održivog razvoja i turizma, odnosno nadležnoj inspekciji.

Zbog izvođenja ovih radova, građani su prethodnih dana bili primorani da gorivo sipaju na benziskoj pumpi u Igalu, što je, uz izvođenje radova na magistrali-rekonstrukcije dijela magistralnog puta Debeli brijeg-Herceg Novi, dodatno prouzrokovalo saobraćajne probleme.