grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Oktobarski bazar na Škveru i u Igalu

  • četvrtak, 27 septembar 2018 09:20

Herceg Novi22032016U cilju promocije domaćih proizvoda i tradicionalnih zanata, te njihovog boljeg plasmana kroz trgovinsku i turističku ponudu, Opština Herceg-Novi posredstvom Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo organizuje Oktobarski/jesenji bazar koji će biti održan u subotu i nedelju, 27. i 28. oktobra ove godine, na dvije lokacije na Škveru i u Igalu (Omladinski park) – a u okviru programa obilježavanja Dana grada.

Učesnicima Oktobarskog/jesenjeg bazara će biti obezbijeđeni besplatni štandovi i  bazar je, osim promotivnog, takođe i prodajnog karaktera. Pozivamo sve zainteresovane subjekte (pravna i fizička lica) da uzmu učešće i predstave se sa svojom ponudom, izlože svoje proizvode i na taj način promovišu svoju djelatnost, proizvode, ideje i kreacije.
Potrebno je da osim ličnih podataka, izlagači navedu tip proizvoda i roba koje žele da predstave na bazaru, pri čemu se prednost daje domaćim proizvodima i tradicionalnim zanatima i rukotvorinama. Preprodaja nije dozvoljena.
Iz Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo napominju da popunjenu prijavu treba dostaviti najkasnije do 20.10.2018. godine do 15h, u elektronskoj formi na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , ili lično u prostorijama Opštine, Trg maršala Tita 2, na drugom spratu, kancelarija broj 59. Kontakt tel: 032 321 052, lokal 272.

Prijava za Oktobarski-jesenji bazar (.pdf)