grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Čestitka povodom Dana studenata: Vi ste pokretačka snaga naše zajednice

  • nedelja, 04 april 2021 22:51

DanNSLPredsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić čestitao je Dan studenata svim studentkinjama i studentima u Crnoj Gori, u svoje lično i ime lokalne uprave.

"Podrška mladim ljudima je ulaganje u budućnost našeg grada i države. Zato će Opština Herceg Novi i ubuduće nagrađivati i afirmisati studentkinje i studente, kako kroz dodjelu stipendija i nagrada, tako i kroz podršku obrazovanju darovitih mladih sugrađana.

Ponosni na sve visokoškolce iz naše zemlje i okruženja koji obrazovanje stiču u Herceg Novom, nastavićemo da pomažemo i podržavamo ustanove na teritoriji grada, u namjeri da im obezbijedimo što bolje uslove za sticanje znanja i vještina.
Drage studentkinje i studenti, Opština Herceg Novi je vaš prijatelj, oslonac i partner u ostvarivanju uspjeha kojem se uvijek možete obratiti.
Zahvalni smo vam na doprinosu koji ste u protekloj godini dali našoj zajednici, odgovornim ponašanjem i volonterskim radom.
Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama što skorije prevazići zdravstveni izazov u kojem smo se kao društvo našli, kako biste se vratili redovnom radu, realizaciji nastavnog programa i druženju.
Želimo da uvijek budete pokretačka snaga naše zajednice, uvjereni da su vaša energija, znanje i kreativnost neophodni za njen razvoj i napredak", poručuje predsjednik Opštine Herceg Novi.