grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Drugi javni poziv za davanje u zakup poslovnog prostora u MZ Igalo putem javnog nadmetanja

  • petak, 09 april 2021 08:09

mz igalo-google mapsOpština Herceg Novi objavljuje drugi javni poziv za davanje u zakup poslovnog prostora u Igalu, u zgradi Mjesne zajednice Igalo na kat.parc.622 K.O.Topla, evidentirana u L.N.3241 K.O.Topla.

Površina poslovnog prostora je 68,20m2, namjena ugostiteljstvo, a dužina zakupa je tri godine, sa početnom cijenom zakupa u iznosu 409 eura mjesečno.
Zainteresovana lica informacije o predmetnom poslovnom prostoru mogu dobiti u zgradi Mjesne zajednice Igalo ili pozivom na broj telefona 031 332 497.
Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva pravna lica koja dostave blagovremenu i kompletnu dokumentaciju i dokaz o uplaćenom depozitu.
Rok za podnošenje ponuda je 15.04.2021. godine.
Javno nadmetanje biće održano 16.04.2021. godine sa početkom u 9 časova u velikoj sali Opštine Herceg-Novi, u prisustvu prijavljenih i registrovanih učesnika za  nadmetanje. Registracija učesnika će biti obavljena 16.04.2021.godine  u sali Opštine Herceg Novi sa početkom u 9 časova.
Više informacija o potrebnoj dokumentaciji, načinu predaje ponuda i uplate depozita, kao i postupku izbora najpovoljnijeg zakupca možete pročitati i preuzeti ovdje.
Bliža obavještenja po osnovu ovog javnog poziva zainteresovani mogu dobiti putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.