NDJ i MB28052021Glavni administrator Opštine Herceg Novi Nenad Đorđević i načelnica Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora Marija Bošković održali su danas sastanak na temu plana rada Službe u cilju pripreme i efikasnog rada u toku predstojeće turističke sezone.

23022021naslovnaZavršeni su radovi na adaptaciji trotoara u ulici Orjenski bataljon, u dužini od 340 metara. Zahvaljujući ovom projektu, u kratkom roku je sanirana pješačka staza koja je godinama bila neuslovna za pješake i kojom je bio nemoguć nesmetan prolazak osoba sa invaliditetom i kolica za djecu. Uređenjem trotoara omogućeno je sigurnije i bezbjednije kretanje ulicom Orjenski bataljon.

01preventSlužba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi, u saradnji sa Centrom bezbjednosti, sprovodi akciju koja ima za cilj upoznavanje građana sa novim mjerama za suzbijanje epidemije virusa covid-19.

NasKPol10072020Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi sprovodi svakodnevne kontrole poštovanja odredbi i mjera koje imaju za cilj zaštitu zdravlja građana i sprječavanje širenja virusa covid-19, u skladu sa Zakonom.

NSL19032020Aktivnosti Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi u ovom trenutku su posebno usmjerene na preduzimanje mjera za zaštitu građana i kontrolu poštovanja naredbi i preporuka za sprječavanje infekcije izazvane koronavirusom, ističe načelnica ove Službe Marija Bošković.