grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Предузеће „Чистоћа“ обиљежава Свјетски дан заштите животне средине

nsl040621Дан заштите животне средине се обиљежава у цијелом свијету сваког 5. јуна кроз разне активности и кампање, у циљу подстицања јавности на рјешавање еколошких проблема.

Ове године се овај датум обиљежава под слоганом “Опоравак екосистема”, а предузеће “Чистоћа”, у сусрет овом датуму, организује промотивне активности којима апелује на одговоран однос друштва и поједница према здравој животној средини.

 

 

 

cistoca0406-Херцегновска „Чистоћа“ је за ову  прилику осмислила пропагандни флајер којим се указује на потребу очувања наша два најважнија екосистема: дивно плаво Јадранско море и камениту љепотицу - планину Орјен. Флајери ће се дијелити у петак 04. јуна у  Омладинском парку у Игалу, у термину од 17 до 19 часова, па позивамо све љубитеље природе да нам се придруже. Такође, настављамо добру праксу сарадње са основним школама са подручја општине Херцег Нови и  мјешовите средњошколске установе, по питању едукације о неопходности опоравкаи/или очувања свеобухватног екосистема, саопштавају из овог предузећа.