grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Млади каратисти – освајачи медаља на пријему у Општини

MladiKaratisti07062019Потпредсједник Општине Херцег Нови Милош Коњевић и секретар за друштвене дјелатности и спорт Дарко Класић примили су данас младе каратисте карате клубова Бијела и Шотокан тим: Јовану Дамјановић, Ненада Ђуричића, Марка Брнаду и Радована Ђуровића, због остварених резултата и представљању нашег града на недавно одржаном Балканском првенству у Бањалуци.

adidas superstar damen glitzer silber

Подсјетићемо, чланови КК Бијела су на такмичењу освојили двије златне медаље, док се Шотокан Тим у Херцег Нови вратио богатији за још једну златну и бронзану медаљу.
Потпредсједник Коњевић и секретар Класић честитали су младим спортистима на уложеном труду и освојеним медаљама, као и тренерима Дејану Бошковићу (Шотокан Тим) и Слађану Микулићу (КК Бијела) на истрајности у креирању узорних и спортиста за примјер.
Тренери су изразили задовољство односом локалне управе и Секретаријата за друштвене дјелатности и спорт према клубовима, али и да се надају будућим бољим инфраструктурним рјешењима. Оба клуба имају велике планове за даља такмичења, са талентованим подмладком, јуниорским и кадетским селекцијама.