grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Јавни позив спортским клубовима: Пријавите се за бесплатно коришћење термина у СЦ Игало

FOTO SC IgaloСекретаријат за друштвене дјелатности и спорт позива спортске клубове са територије општине Херцег Нови да поднесу пријаве за коришћење бесплатних термина у оквиру Спортског центра Игало у току такмичарске 2019/2020 године.

adidas superstar damen glitzer silber

Јавни позив спортским клубовима за коришћење термина у Спортском центру Игало расписан је на основу члана 29 Одлуке о условима, начину, поступку и критеријумима за финансирање активности у спорту (“Сл.лист Црне Горе - општински прописи” бр. 001/19).

Пријаве се подносе Секретаријату за друштвене дјелатности и спорт у грађанском бироу Општине Херцег Нови, у року од осам дана од дана објављивања позива.

Право пријаве имају кошаркашки, одбојкашки и рукометни клубови са територије општине Херцег Нови, који су ускладили акте, или су благовремено поднијели захтјев за усклађивање аката у складу са одредбама Закона о спорту, надлежном Министарству спорта и младих Црне Горе.

О поднијетим пријавама одлуку доноси секретар Секретаријата за друштвене дјелатности и спорт, у року од пет дана, од дана истека рока за подношење пријава.

Јавни позив спортским клубовима (.pdf)