grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

У Суторини отворен нови терен за мали фудбал „Полино спорт арена“

NasReklSvijet01112019Херцег-Нови је синоћ добио нови спортски објекат у Суторини, отварањем терена за мали фудбал који је изградила компанија „Полино спорт“, а у чему су имали подршку Општине Херцег-Нови.

„Дјеца нашег града, али и одрасли, имаће прилику да током зимског периода и кишних мјесеци у овом објекту раде на себи, на развијању спортског духа, фер плеја, индивидуалних и колективних способности, што ће свакако имати дугорочног ефекта на развитак и бољитак друштвене заједнице којој припадамо“, поручио је предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић, који је званично отворио објекат.

Катић је поздравио домаћине и присутне госте, спортске раднике и бројне малишане, те честитао „Полино Спорту“ на уложеном труду и упорности, уз жељу да у овај објекат буде мјесто успјеха и да у њему стасају многи таленти.

„Општина Херцег Нови подржала је изградњу објекта у којем се налазимо са свим потребним капацитетима. Увјерен сам да сви врло добро знате да улажемо напоре како би се у нашем граду изградио што већи број спортских терена, а најбољи примјер за то су изградња спортског игралишта на Топлој и дјечијег игралишта на Гомили. Усвојили смо и Стратегију развоја спорта за период до 2021. године, уважавајући потребе омладине Херцег Новог, а са циљем побољшања услова живота и бављења спортом у нашем граду“, казао је Катић и истакао да овај објекат представља додатни корак на путу да с%0? у Херцег Новом побољшају услови за бављење различитим спортовима.

„Потрудили смо се да граду донесемо нешто ново, неку нову вриједност, како за његове суграђане тако и њихове госте“, поручио је Игор Божовић, у име власника објекта „Полино спорт арена“. Он је подсјетио да је објекат у Мељинама страдао у прошлогодишњем невремену и подијелио задовољство што су успјели да изграде нови спортски терен, додајући да ће најљепши украс овог објекта бити осмјеси дјеце.