grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Спортски центар Игало добија нови паркет, квалитета као у Београдској арени и Пиониру

sc igaloПотписан је уговор о замјени постојећег спортског пода у Спортском центру Игало новом паркетном подлогом, која ће бити врхунског квалитета, попут оних у београдским дворанама Арена и  Пионир на којима су наступали највећи спортски асови.

Ријеч је о пројекту на чију реализацију се чека годинама, а који ће значајно подићи квалитет услуга у Спортском центру и унаприједити услове у сали коју годишње користи на хиљаде спортиста и рекреативаца из нашег града, региона и свијета.
Пројекат вриједан скоро 195 хиљада еура финансира Општина Херцег Нови, а посао ће изводити компанија ”Томаш група” из Подгорице, која је као најповољнији понуђач изабрана на тендеру.
Радови ће подразумијевати санацију бетонске плоче и замјену постојећег спортског пода новом паркетном подлогом, прецизирано је уговором о јавној набавци који су склопили Општина и ”Томаш група”.  Биће постављена паркетна подлога која задовољава стандарде Међународне кошаркашке федерације.
Извођач има рок 20 календарских дана од уплате аванса да изврши све припреме и набавку материјала, и још 30 дана од дана увођења у посао до комплетног завршетка радова.