grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Расписан Јавни конкурс за суфинансирање рада новских спортских организација и спортско-рекреативних друштава у 2021. години

sportski dan 2019Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт Општине Херцег-Нови расписао је Јавни конкурс за расподјелу средстава из Буџета општине Херцег-Нови за 2021. годину за суфинансирање програма рада спортских организација и спортско рекреативних друштава регистрованих на територији општине Херцег-Нови.

Конкурс је отворен 20 дана, а право учешћа имају спортске организације и спортско рекреативна друштва који су регистровани у Црној Гори, са сједиштем у Херцег-Новом и који учествују у редовном систему такмичења у оквиру гране спорта у складу са спортским правилима.

Пријава на Конкурс се подноси на прописаном обрасцу Секретаријата за друштвене дјелатности и спорт, на којем је наведена документација потребна за конкурисање. Пријавни образац се може преузети на web сајту општине Херцег-Нови, у канцеларији број 61. у Општини Херцег-Нови или на Грађанском бироу.

Пријава на конкурс са траженом документацијом доставља се у затвореној коверти на Грађански биро – шалтер Секретаријата за друштвене дјелатности и спорт, са назнаком “Конкурс за спорт”.

Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт, на предлог Комисије за вриједновање програма рада спортских организација, доноси Одлуку о расподијели средстава спортским организацијама на територији општине Херцег-Нови на основу које ће бити склопљени Уговори о суфинансирању програма рада са спортским организацијама.

Више детаља о критеријумима за расподјелу средстава, начину подношења и достављања пријаве можете сазнати овдје.

- Пријавни образац