grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Нацрт Локалног акционог плана за постизање родне равноправности Општине Херцег Нови за период 2021-2025. године на Јавној расправи

ZGRADAOHN2021

Јавна расправа о Нацрту Локалног акционог плана за постизање родне равноправности Општине Херцег Нови за период 2021-2025. године трајаће 15 дана, од 07. до 22. јула, а спровешће је Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт.

Примједбе, предлози, сугестије и мишљења у писменој форми достављају се на адресу Општине Херцег Нови, Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт преко Грађанског бироа или мјесних заједница, а у електронској форми на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Централна јавна расправа биће одржана у сали Скупштине општине Херцег Нови, 22.07.2021. године са почетком у 12 часова, уз строго поштовање прописаних епидемиолошких мјера.

Након спроведене јавне расправе, Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт ће размотрити све примједбе, предлоге, сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.

Програм одржавања Јавне расраве (.pdf)

Закључак (.pdf)

Локални акциони план за постизање родне равноправности за период 2021-2025 (.pdf)