grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Уређена још једна улица на Топлој III

NAs08072019Улица на Топлој III , у дијелу насеља познатом као Врањанско, санирана је захваљујући сарадњи локалне управе и мјештана.

Током протеклих дана завршено је бетонирање ове улице у једном од највећих херцегновских насеља, која је била у веома лошем стању. Саниран је потез у дужини 320 метара, а радови вриједности око 15.000 еура изведени су удруженим улагањем Општине Херцег Нови и мјештана, а уз подршку Мјесне заједнице Топла.
Овај пројекат наставак је добре сарадње локалне управе и мјештана на реализацији заједничког циља да грађани имају уређене прилазе кућама и двориштима. По истом моделу раније су на Топлој III саниране још двије трасе пута, које су према процјенама мјештана биле у најлошијем стању, а план за наредни период је да буде у цијелости уређена колска комуникација између насеља Топла III и Модра Плоча.

Локална власт у Херцег Новом наставља са пројектима у циљу унапређења градске инфраструктуре и објеката од јавног интереса - почела је изградња тротоара на дијелу пута Мељине – Поди, у току је санација пута и изградња игралишта на Гомили, школа у Каменарима ће добити нови кровни покривач, а у Суторини се гради Дневни центар.