grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Ускоро формирање Радне групе за израду Локалног акционог плана за борбу против вршњачког насиља 2020-2022

OHNZgСекретаријат за културу и образовање расписао је Јавни позив за предлагање чланова/ца Радне групе за израду Локалног акционог плана за борбу против вршњачког насиља Општине Херцег-Нови, за период од 2020. до 2022. године.

Из Секретаријата позивају установе и друга правна лица из области образовања, медија, невладине организације и удружења која се баве питањима дјеце и младих, Центра за социјални рад и млади са сједиштем у Херцег Новом, да предложе кандидате за чланове Радне групе која ће израдити нацрт Локалног акционог плана за борбу против вршњачког насиља.
Предложени кандидати треба да посједују стручност у раду, познавање проблематике дјеце и младих, искуство у раду са дјецом и младима или питањима која се тичу дјеце и младих. Задатак Радне групе је да, у складу са Стратегијом за превенцију и заштиту дјеце од насиља са акционим планом 2017-2021, изради нацрт Локалног акционог плана који садржи мјере дефинисане у циљу смањења вршњачког насиља на локалном нивоу, активностима на истим и план имплементације. На основу приспјелих пријава, извршиће се избор кандидата који ће бити именовани у Радну групу.
Пријава се подноси од 14.06. до 28.06.2019. године, на адресу Општина Херцег Нови – Секретаријат за културу и образовање, Трг маршала Тита бр. 2, поштом или непосредно предајом на шалтер Грађанског бироа Општине, или на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
Пријава треба да садржи и име и презиме кандидата којег предлаже инситутаицја, опис досадашњх активности у раду са дјецом и младима, послове које кандидат обавља у институцији и контакт телефон. Додатне информације могу се добити сваког радног дана у Секретаријату за културу и образовање, од 8 до 11 часова, или на број телефона 031 321 052 .

Јавни позив (.pdf)

 

HFestlogo

logonew1Bib

Galerija-Josip-Bepo-Benkovic-logo