grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Представа „Добродошли у кабаре Београд“ поклон Херцег Новом: Вече посвећено лијепим успоменама

Kabare20032019Стихови посвећени дивним осјећањима, плес, хумор, у исто вријеме носталгија и ведрина испунили су синоћ херцегновску Дворану Парк захваљујући представи „Добродошли у кабаре Београд“ која је поклон Туристичке организације Београда граду Херцег Новом.

Представа са Радетом Марјановићем и Тањом Бошковић, уз пратњу Татјане Радуновић на клавијатурама, подигла је на ноге публику резличитих генерација, која је са глумцима пјевала уз познате, романтичне ноте. Кабаре је дјело Радета Марјановића, настао као скуп нумера из представа, текстова писаца, старих хитова и прича.
 „Уз дивну музику наших великих хитова па све до прича о пријатељству и љубави, кабаре прича о свему ономе што ми данас мало потискујемо као емоцију. То је прича о нашим животима са једне љепше и духовитије стране“, рекао је Раде Марјановић.
Истичући задовољство што у Херцег Нови доносе вече лијепих успомена на „један од најљепших празника који може да постоји“, рекао је да је извођење прилагођено тако да одговара херцегновској публици, са поруком о Београду и љубави која постоји међу два града.
 „Кабаре Београд је нешто што је добро старо вријеме са примјесом онога што ми живимо сад. Мислим да је смијешно, необично и другачије него све што сте могли да видите“, казала је глумица Тања Бошковић, која је почасна грађанка Херцег Новог.
„Туристичка организација Београда са великом љубављу и поштовањем поклања наш Кабаре граду Херцег Новом. То је велика милина. Ја се сјећам да сам у јануару била у Београду кад смо примили поклон од вас, мажоретке, и то је било божанствено, диван догађај за Београд“, истиче Тања.

Она воли да каже да су и Херцег Нови и Београд њени градови, да се доживљава као мост који их спаја. Зато је радује што је Београд дио Празника мимозе, светковине која људима доноси радост.
„Мислим да је чаробно да један град има снаге за 53 дана слављења нечега дивног, слављења љубави, гостопримства, отвореног срца. Два мјесеца, шестина године проведе се у Херцег Новом у слављу, то је прелијепо и чини наш град живим“, поручила је Тања Бошковић.
Подсјећамо, представа „Добродошли у кабаре Београд“ требало је да буде одиграна прошле седмице али је морала бити одложена због лоших временских услова. Представа је дио програма Дани Београда у Херцег Новом, који је у оквиру 50. Празника мимозе организовала Туристичка организација Београда у сарадњи са Јавном установом културе „Херцег  Фест“, Туристичком организацијом и Општином Херцег Нови.

Visitors Counter

29096
TodayToday421
YesterdayYesterday287
This_WeekThis_Week392
This_MonthThis_Month6892
All_DaysAll_Days29096
Highest 09-16-2020 : 490