RELOAD2Локалне самоуправе Котор, Тиват, Будва и Херцег Нови и пројекат „Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 – ReLOaD2” позивају заинтересоване невладине организације са територије ових општина да дају своје коментаре, предлоге и сугестије на Секторску анализу за утврђивање приоритетних области од јавног интереса у којима ће бити пружена финансијска подршка за реализацију пројеката невладиних организација из буџета “ReLOaD2” пројекта у 2022. години, у оквиру кластера „Coastal Mates“.

Из Секретаријата за културу и образовање Општине Херцег Нови поизивају невладине организације да своје предлоге и сугестије доставе у писаној форми путем е-маила: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или преко Грађанског бироа Општине Херцег Нови, најкасније до 28.02.2022. године.
Секторску анализу можете прочитати и преузети овдје.
Текст Позива за невладине организације можете прочитати и преузети овдје.
“Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 - ReLOaD2” званично је почео са реализацијом 1. јануара 2021. године, као наставак претходне фазе “ReLOaD” програма која је успјешно завршена у децембру 2020. године. Програм ће бити реализован у шест земаља и територија Западног Балкана током наредне четири године. “ReLOaD2” финансира Европска унија из средстава “Multi-Country Civil Society Facility”, уз кофинансирање УНДП-а и локалних самоуправа које ће бити обухваћене програмом.