grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Општина, Туристичка и мјесне заједнице поклонима обрадовали бројне малишане

  • четвртак, 27 децембар 2018 16:30

NasNVO2018Штићеницима Дневног центра за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју и „Нове шансе у Новом“ новогодишње поклоне и торте су данас уручиле секретарке за локалну самоуправу и културу и образовање Општине Херцег Нови, Весна Самарџић и Ана Замбелић Пиштало.

adidas superstar damen glitzer silber

Такође, представници Туристичке организације Херцег Нови су штићеницима оба ова центра и Дјечијег дома „Младост“ у Бијелој уручили поклон-ваучере у висини од 50 еура, за куповину у продавници спортске опреме, одјеће и обуће „Цакан Спорт“, што је ова фирма подржала обезбјеђивањем додатних попуста.
Самарџић је истакла да ће помоћ Општине Херцег Нови Дневном центру и Новој шанси убудуће бити још снажнија, као и да су врата Секретаријата за локалну самоуправу и Секретаријата за културу и образовање увијек отворена за сарадњу.
Директор Туристичке организације Херцег Нови Павле Обрадовић се обратио штићеницима, родитељима и запосленима у Дневном центру, пожељевши им све набоље у 2019. години и свакој предстојећој. Туристичка је ове године обезбиједила укупно 89 поклон ваучера – дио је подијељен данас, а преостали ће сутра бити уручени члановима невладиних организација „Сунчев зрак“ и „Зрак сунца“.
У просторијама Мјесне заједнице Баошићи данас је одржан пријем и дружење на којем су чланови те МЗ у сарадњи са удружењем жена „Фешта-Баошић“ уручили поклоне особама са посебним потребама из тог мјеста.

Предсједник МЗ Баошићи Ђуро Ћетковић и предсједница удружења жена Борка Дамјановић уручили су таблет уређаје и новогодишње пакетиће, уз жељу да им следећа година буде испуњена здрављем, срећом и весељем. Ћетковић је истакао да ће МЗ Баошићи, како је и предвиђено Планом и програмом за 2019. годину, наставити да води рачуна о осјетљивијим члановима заједнице, који завређују посебну пажњу.
Мјесна заједница Ђеновићи поклонила је по пакетић сваком ученику ОШ „Орјенски батаљон“ у Баошићима - укупно 99. Ова Мјесна заједница је истој школи поклонила нову музичку линију са звучницима.
Новогодишње дружење са дјецом биће организовано и у Мјесној заједници Каменари. У Ловачком дому на Бјелским Крушевицама ће 29. децембра бити одржано кићење клеке, након чега ће Дједа Мраз подијелити поклоне за око 70 дјеце. Пакетиће је донирао „Поморски саобраћај“, маркет „Идеа“ је обезбиједио сендвиче, док ће домаћице Каменара припремити слану закуску.